2012

gott nytt år på er alla! hoppas nästa år kommer bli så jävla mycket bättre än vad 2011 har varit.
hoppas även att alla ni som läser min blogg fortsätter läsa den och det kommer nya besökare! lägger ut min nyårs-outfit på bloggen när jag är färdigfixad, take care


årsresumé 2011

en bild på dig i början av året



en bild på dig i slutet av året




en bild på när du var som lyckligast


en bild på när du var olycklig


fem bilder på fem av dina bästa minnen det här året







     

bilder på personer som betytt mycket för dig under det här året





















finns så många andra som betytt mycket men har ingen bild

ett sommarminne



ett vinterminne



en bild på dig och din bästavän

amanda vill inte vara med på bild någonstans, så rebecka är väl den jag står närmast annars




blir lätt att komma över dig

hej! som ni ser så tog jag bort headern, den passade inte in på bloggen och hur jag ville ha det så headern jag använder mig av nu kommer stanna där ett tag tills jag får till bloggen som jag vill.
har annars hunnit med mycket idag. pappa väckte mig just efter nio och fick veta att jag skulle in på sjukhuset och ta prover klockan elva så det var bara att kliva upp och göra sig klar. när jag tagit proverna och kommit hem så tog jag det lugnt några timmar och sen for jag in till stan efter middan, träffade b.la frida,rebecka och många fler. vi for och såg på film hemma hos alexandra och for hem igen efter den andra filmen var slut.
har även hunnit färgat håret på syster,antar att skickligheten kommer när man tränat ett tag så hoppas verkligen nu att hennes hår blev bättre! inte tagit några bilder ikväll så ni får klara er med en gammal bild istället.




you go girl

sitter och äter min hallonsmoothie som jag just gjort och tänker på vad jag ska hitta på. fanns ingen sötnos där ute som var tillgänglig ikväll så det blev att vara här hemma istället! lika mysigt ändå. måste städa rummet, rensa garderoben och tvätta. frågan är ju bara vad jag ska börja med! inte kul att städa när ljudet på min dator har gått sönder.. så det får bli någon annan dag istället hihi

förresten så kan ni ladda ner en app på eran Iphone eller android mobil! gå bara in på market, sök på "heytell" och klicka på hämta utan kostnad! det är en app i likhet av att ringa till vänner, men istället klickar man på knappen och spelar in ljudklipp! man kan även se vart personen man söker befinner sig- som en GPS. helt gratis och riktigt lätt att ladda ner. funkar bara med en invite (inbjudan) så skriv till mig om ni vill ha en!


'





I know I'm worth more love, more than you could ever give me.



I sad forever, and that's mean forever

hej, vaknade kring fyra idag. redan vänt på dygnet! tillslut kommer det sluta med att jag är vaken på nätterna och sover hela dagarna. får går och lägga mig snart satt jag inte sover bort hela lovet!
gjorde mig klar och for till stan halv sex, åt middag och var sen med rebecka och sanna. varit lite överallt men gjorde ingenting haha. slutade med att vi gick ända till statoil från stan, träffade några och sen gick jag hem! shit pommes vilken motion jag kommer få.
här kommer några bilder från igår, använde mig av mobilkameran så kvalitén är inte den bästa! godnatt










sista luckan

hoppas alla har haft en bra julafton! själv har jag haft det riktigt stressig och drygt. det enda som var bra var väl kalle anka, julmaten och att öppna alla julklappar. har inte varit direkt snäll iår på tanke med det jag ställt till med och inte! så många julklappar blev det inte, men är ändå nöjd över vad jag fick. bl.a årskort till mobilsurf + sms, locktong, nya dr. zipe och andra småsaker!
ska ladda ner en film nu och trycka i mig ahlgrens bilar ett tag. måste äta upp allt innan nyår för sen blir det att börja träna. vet inte hur många kilon jag gått upp under jul. bilder kommer imorgon godnatt!


fuck this shit

ett vg, inget betyg i bild och resten är g. ingen bra början på julafton kan jag ju säga! har pluggat mig igenom hela terminen men inte gjort nytta! åh satan, vill ba hoppa av skolan och göra nåt ja är bra på istället.
blev inte att färga håret ikväll heller, så imorgon på alla foton har jag världens superfina utväxt kanon. 
måste göra någonting annat än att sitta vid datorn nu, blir så elak mot personer så skriver imorgon! merry christmas!



santa, please give me all the love in the world

kom aldrig fram dit vi skulle igårkväll, vägen var igensnöad och dom andra hade kört fast så vi åkte hem till mig istället. såg på film och tog det lugnt! gick och la mig ovanligt tidigt och vaknade efter nio imorse.
gjorde mig klar sen åkte jag och mamma in till stan, gick runt där all alone och letade julklappar. har fortfarande ingen julkänsla, så lite svårt var det att hitta det rätta till dom jag skulle handla till. slutade med att jag fick hjälp av mamma satt ja lyckades. nu fattas det bara att slå in allt och lägga det under granen!
syster färgar mitt hår om ett tag,måste få bort utväxten och vill ha det mörkare. har ni tur så får ni se resultatet senare!


lov lov lov!!!

något långsam dag. sett film en och en halv timme, varit i klassrummet en timme, lunch en timme och fika en timme. inte ens värt att fara dit egentligen! fick veta mitt betyg på boendetentan, mvg minus och det högsta för mig hittills! shitpommes vad glad man kan bli. for som sagt på förhör kl två, var klar efter en timme och det gick mycket bättre än vad jag trodde! ligger bra till iallafall.
ikväll klär vi på oss nå jävulskt och åker till en stuga mitt i skogen i 20 minus, om vi bara hittar nån som vill skjutsa oss först och främst. tar vi oss dit så ger vi anden i glaset ett nytt försök och ser sen vart kvällen leder oss! take care


you're going down!!

var på stallet med linnea sanna och rebecka idag. spelade in det vi behövde till våran film som ska vara klar vecka nio! haha skoj blir det. slutade klockan två och gick sen på stan med sanna och rebecka ett tag. kl sex for jag sanna och linnea och såg the girl with the dragon tattoo på bio. sjukt dålig film och inte alls värd pengarna! samma scener som i män som hatar kvinnor fast andra skådespelare. kom hem runt tio och har klätt julgranen med mamma! shitpommes asså
imorgon far jag tydligen på polisförhör, rätt onödigt att ta med en sån liten grej och göra allt större än vad det är. låter nog som om jag är nervös men not at all, tare som det kommer och gör det bästa av situationen helt enkelt. kan ju inte va så svårt! godnatt



inge bilder än så längre, kommer nya snart!

let it rock

tisdag, lång skoldag, kallt ute och bara fyra dagar kvar till julafton! har bara hunnit köpa en julklapp till min syster. har inte julkänslan i me än, antar att den kommer fram ikväll när mamma sätter fram julgranen! rätt sent ute men har inte riktigt haft tid tror jag, antingen har den varit ute redan vid början av december eller bara någon enstaka dag innan julafton! shit pommes hehe hejdå
 


you mean nothing to me anymore

hoppas statistiken ökar! kom gärna med förslag. bilder, mera text, mindre text, mera låtar osv? öppet för allt!




you save my world

ännu en helt sjukt rolig kväll med samma som igår och några fler! jag vicktor och lina testade anden i glaset, känslan att bara sitta där i det mörka rummet var ganska spännande, är dock mörkrädd så det gjorde allt läskigt. det funkade inte den här gången, hade tänkt göra det efter midnatt men blev inte.skulle säkert gått bättre då eftersom det är ju då spöken kommer fram! ;)
dom stannade kvar till klockan två och har sen dess sett jägarna2. rekomenderas verkligen! godnatt


'



If she's amazing, she won't be easy. If she's easy, she won't be amazing.
 If she's worth it, you won't give up. If you give up, you're not worthy


I wish you just called me

åååh så rolig kväll. skrattat så mycke satt jag fått ont i magen,gilla ju sexpacket nu va.
just like I'll sad, dom bangade på anden i glaset! shitpommes vad skoj hehe. istället såg vi film, någon riktigt dålig komedi som inte ens va värd att se! vicktor kom efter ett tag så vi gick ut och hade skoj på gatan tills alla for hem.
får inte ihop hur ja vill skriva om kvällen haha,men jag hoppas ni fattar! bilder från ikväll kommer imorgon istället! take care




it's friday friday!!

hej, dagen har gått fort. bara dom senaste timmarna jag slösat bort på ingenting. varit på stan och sett tv på bowlinghallen. tog bussen till dollar för en timme sen, och kom hem med en påse med dricka och godis! rebecka,sanna och lina kommer hit senare. får se om det blir någon fler. ska iallafall ta det lugnt och förhoppningsvis köra anden i glaset om ingen bangar ur hehe. körde som sagt det i somras och det funkade! så upp till bevis nu om man verkligen ska tro på det eller inte. write to you later




bilden är en länk!


-


unable to
see you write with other
unable to see you happy without me
unable to not hear anything from you
can not do that you forget me as soon
can not do that there are two of us anymore
but I know that one day we will get back to each other.
and that day will I crave.
I miss your presence, I miss your laugh, I miss your smile, I miss your body.
I miss when you say you love me, just as you did.


you can only dream about me

hej! har kommit på bättre humör nu, tänk vad vänner kan göra skillnad!världens bästa medicin kan jag ju säga.
ikväll har jag bara vilat ut kroppen och tankarna. tog ett bubbellbad en timme och har bakat änglakola och knäck med mamma!
imorgon är det torsdag och betyder skola, trodde snabbt där ett tag att jag hade fått magsjuka, men visade sig att det inte var det!how lucky. kort info, hade inte tänkt skriva mer än såhär. take care



kärleken går dit den vill inte dit den borde


stannar hemma idag

hej, stannar hemma idag. behöver rensa tankarna och min mage mår inte heller bra! så har vaknat för drygt en halvtimme sen, legat och dragit mig i sängen och lyssnat på musik. ska försöka ställa mig på benen nu, har ingen mataptit längre men måste ändå få i mig nånting. känner hur svag i kroppen man blir när det kurrar i magen!


grow up and come back to me


du ger mig ingen chans, du bara ger upp allt vi hade.

heluu, måndag idag. drygaste dagen på hela veckan måste jag säga.
åkte till rebecka efter middan, tog det lugnt och pluggade, försökte iallaf! satt och snacka skit i några timmar tills vi gick ut. och har resten av tiden lagt fram allt tills lucia imorgon, ska som sagt vara tärna. något nervös, kan bara första låten och en till resten har jag ingen aning om, får stå och se dum ut och mima istället! låter nog bättre, ser iallaf bättre ut haha. godnight





du är allt jag har,snälla stanna kvar.

hallå, hann aldrig skriva i fredags. var för trött efter en lång dag på stan och sen sitta i globen flera timmar! så gick och la mig direkt vi kom till hotellet och vi började köra hemåt klockan ett igår. var framme vid elva igårkväll och for direkt ut på stan och röjde! beställde taxi hem och däckade i sängen med kläder på! idag har jag bara varit allmänt seg, trött och bitter. fått umgås med amanda några timmar ikväll så det gjorde allt bättre. nu ska jag lägga mig i badet och nöta in fysiken vi har på tisdag.behöver verkligen dras till andra tankar nu, riktigt trött och nedstämd efter allt som händer. godnatt!


stockholm - idolfinal






outfiten


stockholm!

helu, stockholm nu! riktigt skönt att komma bort från lycksele en helg och göra nåt helt annat!
Vi började iallaf åka just efter tolv och var framme på hotellet vid elva. tog sjukt lång tid, alla dessa toalettpauser, äta på vägen, tanka osv. hotellet är inget fem-stjärningt direkt, rummen är små och det är gammalt osv. gör ioförsig ingenting,ska bara sova här och sen göra massa andra saker. imorgon ska vi på stan några timmar, ska försöka hinna träffa min fostermamma som jag inte längre bor hos och sen åker vi till globen någon timme innan idol börjar! godnatt


impossible, possible, you are both

hej, so-provet idag gick vägen, måste ju få godkänt nu iallaf. annars sitter problemet i något annat!
har just sett klart hela serien gossip girl. blev rätt less på att sitta hemma hela kvällarna och kolla på en riktigt bra serie! haha
måste börja packa snart, åker klockan tolv imorgon och mina kläder är i tvättmaskinen och det leder inte till nåt positivt iallaf. hade luciaträning idag, känns som om det är dags att börja kolla efter en klänning och andra saker! börjar bli ont om tid nu när det bara är 6 dagar kvar. får helt enkelt springa runt och leta efter en i storstaden ihelgen! mina planer för helgen är att träffa ebba, min fosterfamilj, se idol i globen och shoppa lös med familjen haha. skriver när vi är framme på hotellet imorgonkväll!


you turned it up, and later down

hallå, riktigt jävla irriterad på skolan nu, alla prov och läxor som ska göras. och betygen som ska sättas nästa vecka, känner verkligen att dom har sänkts sen förra året! så någon bra linje kommer jag ju inte komma in på om jag inte pluggar gärnet nästa termin. och mer än såhär mycket plugg klarar jag inte av. haha fick iallafall blackout på so-provet i ifredags och mina poäng blev 17 av 45. inte ens godkänt! så sitter och nötar in allt en gång till och hoppas att det går bättre imorgon. godnatt!


you are the reason that I cant't let you go

hemma nu. allt för lång dag på skolan så ska lägga mig och sova snart. somnade inte vid tio igår,utan klockan två! märktes verkligen på mitt humör idag haha. behöver bara gå i skolan till onsdag för på torsdag åker vi som sagt till stockholm! 
Har sett att 30 dagar inte funkar att ladda upp, har ingen aning om varför så fortsätter uppdatera om vad jag håller på med om dagarna istället. det får duga! godnatt


there is nothing I can do

är hemma efter världens bästa helg med min fina! är helt slut i kroppen så ska nog lägga mig framför tvn och se gossip girl. se om jag hittar nåt att trycka i mig och sen sova. behöver ta igen de timmar jag inte kunnat sova ihelgen. att vara trött på en måndag i skolan är nåt jag inte rekomenderar. långa lektioner, korta raster och slutar halv fyra! godnatt


RSS 2.0