med ett steg i taget går allting bättre

 hej! oskar och mina fina är här på basök här nu. supertrevligt! har varit helt azm dag! slutade kl tre och då kom dom med bussen kl fyra! gick runt lite i stan sen blev det förkrök utanför sibylla med erik och hans kompisar. måste säga grattis till erik som fyller 18 år idag! var alltså och firade med han på stan sen drog vi vidare och partya lite! tog minst en timme och gå hem eftersom alla skulle stanna av och prata med folk! ska nog mysa med med min oskar nu sen sova! ska upp imorgon vid åtta och jobba satt jag skriver när jag kommer hem! pz


satsar på oss

hej, for ut vid sex nån gång och fixade lite saker, träffade mina fina på shell och satt med dom ett tag.
sen kom kevin och vi for iväg på industriområdet på nån husvagnsfest. va riktigt kul tills allt spårade ur rejält!
usch trodde allt som hänt hade lagt ner sig men tydligen inte. satt jag och kevin hade deeptalk ett tag och fick nyss skjuts hem av jättesnälla personer! ska lägga mig snart och se O.C och försöka få mig på andra tankar! och jag vet att jag lovade att bilderna skulle komma i de här inlägget men humöret är inte på topp satt. imorgon kommer förhoppningsvis oskar och längtar så sjukt mycket. godnatt!



you got me back into my former self


han tycker han är kungen

sådär, hemma från jobbet nu! andra dagen avklarad. finns absolut ingenting att göra där när det inte är mycket folk, så jag vill inte ens veta hur tråkigt det kommer va när motorveckan är över! har redan hunnit komma in i arbetet så det blir nog bra! ligger i sängen nu och laddar över bilderna. tänkte ladda upp dom flesta i nästa inlägg eftersom jag inte hann igår. kom hem halv elva och hade deep talk med mamma och pappa.
ska snart hoppa in i duschen och fixa mig! sen får ni höra om utomlandsresan plus bilder! pz


i was supose to meet you att the club

hej, kom just hem! hann aldrig ladda upp bilder eller packa ur väskan! smsade sanna och gick till ispelaren istället. träffade mina fina och mötte senare lina som ja varit med hela kvällen. inte träffat henne på nästan sex veckor och det är nog rekord!! sjukt haha. vi gick iaf tillbaka till ispelaren och umgicks med folket där. satt i en husvagn och hade (roligt?) haha! laddar upp bilderna imorgon för ska nog sova, börjar jobba på frasses imorgon så stiger upp tidigt. godnatt!


äntligen hemmA!!

ska packa upp alla saker och ladda över bilderna till min dator, sen berättar jag mer om min vecka!


bulgarien

sådär, nu är allt nerpackat,tagit ut pengar så det räcker och laddat klart alla kameror! nu väntas bara att packa in i bilen och åka. fem timmar kvar och det känns som en evighet! räknat att vara framme vid tolv imorgon och flyget går halv sex. får tillbringa några timmar i stockholm också, underbart ;) jajja. kanske skriver imorgon om det finns internet på arlanda. annars hörs vi om en vecka! ha det super


en dröm för dig är verklighet för mig

hej, vaknade lite tidigare idag. gjorde våfflor, städade pappas bil lite med syster och sen for vi in till stan och sola! har annars bara tagit det lugnt, packat llite osv. bara tio timmar kvar tills vi åker! och känner mig gööörtaggad.
jajja, ska möta rebecka om ett tag och få mina pengar. skriver ikväll pzouut


som en bas

hej, blev att stanna hemma idag.va för trött för att gå ut och alla är borta satt. istället såg jag minst tio avsnitt av O.C,herregud har fastnat för serien. så sjukt bra! den finns att ladda ner här. annars blev det inte så mycket, har vart ute ett tag och åker in till stan nu, ska va med jonas så får se vad vi hittar på. skriver när jag kommer hem eller imorgon pz



you make me smile like a sunshine


sätta fart på raketen

godmorgon! har blivit väckt minst tusen gånger nu på morgonen men inte vaknat, vänt på dygnet brukar det väl kallas? ska snart göra frukost,sen duscha,fixa mig osvosv. och får se vart dagen leder mig! ikväll blir det att packa,inte stoppat i nånting i resväskan än. och känner inte för att stressa imorgon. skriver senare


what are worlds

hej, åt på knutn med familjen. sen gick jag och syster och sola, börjar äntligen få färg! haha. och ikväll har ja varit med rebecka och sanna, gjorde inte nånting egentligen,gick mest bara runt och satt på shell.
ska till en vän nu, så får se vad vi hittar på! skriver när jag kommer hem pz



saknar mina finaste!


stänga av och starta om

godmorgon! har hunnit hjälpt pappa med att bära massa skrot och målarburkar till förrådet idag,har städat bort lite från rummet och ska snart rensa garderoben. haha har ingenting att skriva nu satt jag uppdaterar senare!





















varför försöka när jag redan vet hur det kommer sluta

hej, har bara tagit det riktigt lugnt idag.plockat ihop röran på mitt rum, varit hos mormor,sett film osvosv.
skönt att ta igen sig! imorgon kommer syster hit så vi åker direkt och solar,eftersom vädret inte vill ge med sig.och måste få en bra början på solningen eftersom på fredag åker vi till bulgarien! stannar en vecka så kan ju direkt säga att jag inte kommer blogga på ett tag. har suget efter nåt gott, ska se om pappa vill åka och köpa nåt åt mig eller så letar jag igenom hela kylskåpet. godnatt!


strömbäck

hej, har egentliten varnat er till att jag inte kommer blogga så mycket. and here we are, inte skrivit nåt på flera dagar! och statistiken ligger lågt. usch måste ändras!












hehehe

är på rummet med amanda,oskar och viktor nu. sitter och lyssnar på eddie meduza och pistvakt! haha söta
går dessutom på kryckor nu, ramlat i trappen två gånger. och va på akuten igår. muskeln i höften har gått av,blödning i benet och ska tillbaka om det blir värre. vilket det har blivit. jaja,ska på operation om vi bestämmer oss för det :) har sjukt mycket bilder nu satt jag lägger upp dom flesta ikväll! jag lovar


woopidoo

förlåt,inte haft tid med att skriva!
vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, men hittat åt min nyckel! hade hamnat nere hos petra på nåt sätt. haha gud älskar mig. färgade håret svart igårkväll, och nyss tog vi gruppfoto och enskillda foton.usch
ska byta om nu och äta sen. får se vad det blir ikväll! pz




huciannaaa

hej,förlåt för dålig uppdatering. har väl direkt ingenting att skylla på men internet har inte funkat hela tiden. annars ingen lust eller tid! har iallfall hänt mycket dom senaste dagarna. bla anden i glaset fyra gånger,baka tårtatävling,lektioner,tränat inför besöksdagen som är imorgon.alla föräldrar och syskon får komma och hälsa på under dagen. så får se vad som händer! dessutom så har min rumsnyckel försvunnit, får be till gud och hoppas på att jag hittar åt den!


har inga nya bilder på datorn, men kommer någon dag framöver!

RSS 2.0