one again

hej! ni behöver inte förvänta er att jag ska hinna uppdatera flera gånger om dagen längre. har inte lika mycket tid om dagarna och är nästan aldrig hemma. men ska försöka bloogga från telefonen också :D
var med rebecka ett tag efter skolan, for snabbt på um och sen for jag hem. har sovit två timmar ikväll, och resten har jag pluggat till so provet vi har imorgon, kommer verkligen inte klara det! ångrar att jag inte kollat på det tidigare. och nyss kom jag hem från solariumet!
 

bild 9 - några i din släkt


ihelgenbilder

hej, slutade tio i tvåidag ,och sen gick ja och rebecka på stan, köpte töjningsspiral och lite andra saker :D
vi laga mat hos jag,sen for vi till erik! och träffade haddis ett tag innan jag skulle hem.
har försökt ladda upp alla bilder nu en gång till, och nu funkar det! så alla bilder från helgen kommer















en vecka sen

förlåt för sämst upd! men hann aldrig igår. va på skolan till halv 4 sen va ja med haddis till halv tio. och sen när vi kom hem satt vi bara och pratade om vissa saker, får bara vänta och se hur det blir! berättar inget mer nu så ni får vänta :D
har varit hemma hela dagen, hade sjukt ont i ryggen och magen inatt så orkade inte av skolan, så blir nog bara att tare chill. försöker fixa bilderna så alla får större upplösning men lär nog ta ett tag! skriver senare


allt i ett

äntligen är jag hemma!
har varit förjävligt i umeå kan jag säga, ville bara hem hela tiden! ingenting jag berättar om i bloggen.
hoppas bara inte det förblir så nu när jag far dit om två veckor igen.
men va iaf på stan med lina och frida, jag köpte en ny telefon :D HTC desire HD blev det! inte vad jag hade tänkt mig direkt, men får nu bara hoppas på att den håller nåt år! och ikväll när jag kom hem hade pappa köpt en ny platt tv ät jag;) älskar dig pappa!
en hel del bilder kommer imorgon, telefonen är på laddning och jag orkar bara inte koppla in den i datorn. godnatt

let's go go go

nu åker jag till umeå! ha en bra helt folken :D skriver när jag kommer hem

to the city

har just ätit, och ska bara snabbt fixa håret och byta kläder sen åker jag in till stan! blir att vara med haddis ikväll,bara ta det lugnt tror ja :) och efter att jag kom hem så har jag suttit och letat en ny telefon men hittar ingen..måste bestämma mig snart, satsa på en bra telefon och det blir nåt tusen dyrare eller en sämre telefon som är billig. vad är bäst? skriver senare


bild 8 - en person som du saknar


regret everything

hej, vaknade halv sju imorse. sjukt jobbigt,trodde aldrig jag skulle ta mig upp ur sängen och hann inte äta frukost! så fick gå runt och småäta lite meller för att inte bli hungrig;) sånt går alltid hem.
har iaf aldrig målat så mycket nånsin som jag gjort i veckan, målat minst fem teckningar per dag och viker säkert flera flygplan per timme! irriterande att det bara var jag som fick till uppgift att vika. haha! och fick sluta en timme tidigare eftersom jag ska gå hem när min handledare går hem, vilket jag inte gjort tidigare.
skitsamma, var med rebecka igårkväll! och hade ingen lust sen att upd på bloggen och hade så jävla ont i magen. måste verkligen göra testet snart


orkar ingen uppdatering idag

ni får vänta tills imorgon, har ingenting att säga och mår illa. godnatt


13 månader

sådär! nu är jag äntligen hemma :d har varit ett jävligt dryg dag. åkte till rätten vid nio imorse, och fick prata med våran advokat osv. själva förhandlingen var klar just efter fem. och sen for jag direkt hem.
åt,duschade och fixade mig snabbt, sen fick jag skjuts till stan, träffade rebecka och vi for direkt till erik och va där med mange. Ska fika nu sen sova, börjar praoen klockan nio och går till halv fem! godnatt



tar ett nytt andetag mot morgondagen

hej, va på bowlingen mellan sju och åtta. rebecka kom och gjorde mig sällskap sista tiden haha ;)
och sen gick jag till busstation och träffade haddis och alla, de va tydligen en massa snutar där som letade några haha! knaz att de händer just i lycksele.
och efter det har jag bara suttit och snackat med syster om allt som händer imorgon! känner mig verkligen inte taggad.


dag 7 - en bild som du aldrig lagt upp

hej, ja va och praoade på furuviks dagis dag, aldrig varit så jävla tråkigt nånstans någon gång ;) haha!
och hade tänkt vara med 1åringar men det blev 5åringar :(  Fick iaf sluta tio i tre ist för halv fyra. och resten av veckan taggar jag inte mornarna, måste börja halv sju osv! irriterade.
kommer iaf vara ledig imorgon, ska på rättegång igen. börjar halv tio och slutar sent på kvällen, så ni lär inte förvänta er någon uppdatering. ska hoppa in i duschen nu,sen drar jag in till stan! måste jobba ett tag på bowlingen ikväll


säkert två år sen

bild 6- en bild på du och en vän du inte varit med på länge


(säg till om jag ska ta bort den)

drar det kort kort kort

hej,sitter på bowlingen nu. ska snart fara hem! väntar bara på att pappa ska stänga ner allt osv.
ikväll har jag vart med rebecka, vi stog och snackade med sofie och samme ett tag och sen gick vi till erik och mange. linnea kom dit efter ett tag och sen såg vi solsidan.jävligt irriterande att det var sista avsnittet! :(
har inga bilder nu, så upd när jag kommer hem


two days left

bytte just header. vad tycker ni, blev det bättre eller sämre? :)
kommer ha den här tills jag blir less, vilket jag brukar bli ganska fort! och snart ska jag också börja fixa lite andra saker på bloggen. tex som reklam,andra bilder,utseende osv! :)

 



höhöh

hej, blev helt ändrade planer igår. träffade rebecka och erik först sen var vi med sam och mange ett tag. och senare kom linnea och va med oss resten av kvällen tills vi gick till nån som hade fest och bara satt där, dom andra for och jag stannade kvar. sen va jag med pontus tills kvart över ett ungefär och var hemma vid två :D haha! va väl nice?. snart ska jag duscha och sen se big brother avsnitten hela dagen! blir super


framsteg

okej ni har rätt, måste uppdatera oftare! och det lovar jag att jag ska. men har varit hur trött som helst den senaste tiden så har knappt orkat,och har inte haft nåt speciellt att skriva om. iofs det är ingen bortförklaring men nu blire inte bättre än så. idag har jag inte gjort någonting alls! vaknade vid halv två och satte mig vid tvn,käkade godis och duschade sen. har fixat mig ett tag nu,och snart kommer mamma och hämta mig för då ska jag hitta på nåt med frida och alexandra :D blir kanske pontus och rebecka också, tar det som det kommer.


can't describe it

somnade tre timmar ikväll,sen ringde rebecka och väckte mig vid klockan sex.jävlar va skönt de va
iaf,klev upp och lagade mat. sen fixade jag mig snabbt och drog till rebecka, och under kvällen va vi med erik och hans kompisar. nu ska jag proppa i mig en massa godis och se film! ha en bra kväll :D


carefull

hej, skrev aldrig igår! for till stan med rebecka efter prao, sen gick jag till johanna och va med henne resten av kvällen :d och kom hem vid tio, sen var jag sjukt trött så jag gick och la mig.
idag var rätt jävligt skön dag iaf, fick sluta klockan tolv och for med rebecka på stan, fixade mitt bankkort så nu funkar det :D sen vänta på bussen i en halvtimme och nu är jag äntligen hemma!
ska sova ett tag sen göra mat, och ikväll drar jag ut! får se vad jag gör,blir bra vilken som.


nyss så träffade jag en krokodil

hej, var mest med haddis och frida ikväll :D träffade rebecka och johanna ett tag också. vi gjorde inte alls mycket, haha! satt mest på bussation och tog det lugnt.
blir att kliva upp tidigt imorgon, ska ta blodprov klockan åtta och sen direkt till praoen! så borde nog sova snart.
haha bilderna som jag skulle fortsätta ladda upp har jag än inte börjat med, hann bara att göra till 7e dagen tror jag! men det kommer så fort jag får tid ;) godnatt folket



oohohoh

hej, skrev aldrig något igår, hade för ont i ryggen så somnade på soffan rätt tidigt. var iaf med haddis och rebecka på mb. vi gjorde inte så mycket men :D
och sjukt härlig dag, kom till dagiset vid nio,sen mat,gick till ishallen för att se nån teater, sen slutade vi halv två. hoppas det fortsätter så veckan ut ;) haha!
ikväll drar jag ut, ska träffa haddis sen va med johanna ett tag,skriver senare!


gogogogo

laddat över några av alla bilder! kommer mera senare







så jävla irriterande


ambulans-helikopter

hej, fan äntligen har jag min dator igen! så nu kan jag visa er alla bilder och berätta om helgen.
i söndags åkte vi i tärna, rebecka hyrde ju snowboard och hon var fan duktig ;) och till det dåliga: efter att jag hoppat i bigjumpen så åkte jag förbi ett annat hopp, skulle bara åka över en kulle i hög fart men då kom ett jävla stup så jag lättade och därefter flög på magen. ställde mig upp och kände hur jävla svårt det var att andas. personalen ringde efter ambulans och när den kom så åkte vi vidare till sjukstugan.
fick ligga där i två timmar och med så jävla ont i nacken, ryggen och bröstbenet så ringde dom sen efter en helikopter till lycksele! den kom efter typ en timme och en sån där tvgubbe satt och filmade mig hela tiden, kommer vara med i nåt program som "luftens hjältar" elr nåt, haha! ;)
när vi var framme så fick jag akut fara till röntgen och sedan liggar där tills halv nio, var inga frakturer men skador för livet.
bilderna kommer när jag tagit emot dom från rebecka


japp jopp jepp jupp

hej, fick flyga helikopter hit från tärna igår,mer om det kommer senare! även därför jag stannar hemma idag, kanske imorgon också. och jag hittar inte min dator, den är kvar hos rebecka eller så har bara mamma lagt den någonstans, får fortsätta leta! bilder från helgen kommer också, ska lägga mig och vila ett tag och se big brother. skriver senare!


take tha chance and never belive that everything is a joke.

dålig uppdatering igen! men igår orkade jag verkligen inte skriva något, startade aldrig datorn eftersom jag var så trött! låg och sov mellan sju och åtta, sen tog jag det bara lugnt framför tvn ;)
vi var iallafall i hemavan igår, sjukt härliga backar. blir att fara dit fler gånger! och idag har vi varit i tärna, träffade även johanna så det var riktigt kult. och imorgon ska rebecka hyra snowboard så det ska bli roligt att se ;) video kommer säkert!
snart ska vi se melodifestivalen sen bara ta det chill, skriver senare eller imorgon innan vi åker hem!

lägger upp samma bild hela tiden! förlåt, kommer nya efter helgen


just dream about it

hej, har fan skrivit om det här inlägget minst tre gånger men det bara försvinner eller så backar jag bak en sida.
jävligt irriterade! aja, orkade inte skriva något igår så jag gör det nu istället!
satt i bussen i nästan fyra timmar, var framme vid åtta. och idag har vi varit i backen hela dagen. sjukt bra väder så det var jävligt roligt! ska väl äta snart och sen blir det att bara ta det chill ikväll, jag och rebecka lär vara helt slut i kroppen eftersom vi klättrad i djupsnö i en timme upp och ner. irriterade
bilder kommer på söndag, rebecka ska få skicka över dom! skriver senare :D

nu åker vi ;)


hinner inte ladda upp en annan bild. men nu åker vi!

tänk snabbt

vaknade för ett tag sen, och ska snart gå och duscha sen packa ihop allt! åker ju till tärna med sanna och rebecka idag så det blir chill ;) har aldrig varit i tärna förut, men det blir nog bra ändå!


bring it one more time

hej, vaknade vid sju imorse, och vi for till skellefteå vid halv nio. var framme vid tio så gick direkt till stan.
haha fick träffa alkisjohan som spillde ner hela mig med sin cider ;) och två allmänt wierda turkar som ville bjuda oss på mat,haha! köpte bara en tröja på gina tricot,vilket ni kanske får se om ni ber om det. och annars gjorde vi inte så mycket på hela dagen. Va hemma vid sju så fixade mig snabbt och gick sen in till stan och mötte haddis. frida lina och alexandra kom dit efter ett tag så var med dom ett tag! kort om dagen, godnatt


you remind me of everything we been true

hej, är hemma nu. har varit med ahmed och rebecka hela dagen/kvällen,tog det chill osv.
imorgon åker jag till skellefteå med rebecka, ska bara dit över dagen, får se vad som händer där ;) mer om det kommer imorgon! och sen på kvällen ska jag nog hitta på nåt med haddis, tar det som det kommer iaf. godnatt!



different style, normal style

förlåt för kass uppdatering, men har inte haft tid eller ork. har somvanligt inga bilder haha! värdblogg..fast nä
somnade fan vid halv nio igårkväll, och sov tills elva idag. känner mig fortfarande helt knaz och ser knappt nånting. aja fixar sig nog! ska gå och duscha snart sen börja fixa mig för drar ut ett tag.


sen i lördags

we start all over

har nyss vaknat, helvetet vilken helg kan jag säga. drag överallt!
har slått mig som fan, har legat på världens jävla hårdaste soffa osv.herregud
nu får jag bara vänta in påsk och då kör vi igen! blir det åre och då kör vi ;)
ska hem och duscha snart så fort jag blir pigg, sen tar jag det lugnt hela dagen och kanske drar på marknaden om jag hinner. hann inte ta några bilder ihelgen pga av att jag har ingen kamera, men det kommer! skriver senare

marknan 2011

hej,gårkvällen var jävligt nice! mer om det kommer senare
kunde bara stanna tills kl tolv,mådde inte alls bra så gick och la mig direkt när vi kom hem.
måste hinna duscha och fixa mig nu, drar ut på stan så fort jag blir klar!

rock this partey

LOOOOOOOV ♥ kan kalla det skönt!!
har stoppat in kläderna i torktumlaren och håller på laga maten. ska snart duscha sen byta om!
måste försöka hinna allt innan klockan sex för sen blir det utgång:D kommer inte kunna uppdatera någonting ikväll, blir imorgon! ha en bra fredag folket :)

Sebastian Wijk – Redhead





less på dig äckel

ligger efter med bilderna på 30 dagar lite, ska försöka komma igång igen!
sitter iallafall och försöker plugga fysik tills imorgon,går verkligen inte bra, förstår ingenting alls!haha

dream about it

hej, är hemma nu. kan kalla det skönt! sjukt seg dag och försov mig imorse så fick bara ta på mig brors mjukiströja. skabbigt haha! och har sen jag kom hem städat rummet, behövs inför helgen ;)
snart ska jag börja fixa mig sen kanske möta pontus om han inte ska hem, förhoppningsvis inte. skriver sen


 

take one or two

nu är jag hemma!
mötte upp robin och pontus på akuten vid halv sju, sen for vi till stan och bara tog det chill tills halv 11 ;)
ligger i sängen nu och ska snart se en film satt jag somnar, är inte trött än men lär ju märka när jag stänger av.
imorgon är det torsdag, segt som fan! slutar klockan 3 sen är jag med pontus på kvällen, kan inte bli bättre än så!sen på fredag och resten av helgen kommer jag ha så jävla kult :D mer om det kommer senare! nu ska jag se film, godnatt


it's such a shame

hej, slutade vid två idag :) riktigt jävla skönt. och har sen dess bara suttit vid datorn,ska snart äta MAT♥
och sen vara med pontus som brytit tummen, stackare! blir inte mycccket uppdatering ikväll eller den härveckan. har för mycket att göra, läxor, marknan,kompisar osv!

mmmmh

hej, är hemma från backen nu. har varit där med rebecka ikväll, roligt men rätt segt. har varit trött hela dagen och dessutom så blåste det grymt mycket i backen. hann inte uppdatera tidigare, mitt suug internet bara dampa och fick inte igång det innan jag for!!! gah ;) sitter iaf nu och bloggar fysik, inte det roligaste men måste göras! har prov/läxförhör imorgon, och vill inte missa det så. vad har man för val? ;) ska ringa pontus när jag är klar, sen sova! godnatt



RSS 2.0